A módszerről

családállítás, családfelállítás, önismeret, Hellinger, lelki blokk, ős, tisztelet, alázatA családállítás módszer sokaknak segíthet, egy dolog azonban fontos – bár a módszer nagyon jól láthatóvá teszi az egyes helyzeteket, viszonyokat – ez NEM JÓSLÁS!, csak akkor szánjuk rá magunkat , ha problémánkra valóban MEGOLDÁST szeretnénk, ha készek vagyunk meglátni AMI VAN.

Gyakorlatilag bármilyen probléma megoldásához közelebb juthatunk általa:

  • ha emberi kapcsolatainkban (szülő-gyerek, párkapcsolat) nehézségeink vannak
  • ha karrierünk elakad, hiába teszünk meg minden tőlünk telhetőt, valami mindig keresztül húzza számításainkat
  • ha gyakran kerülünk hasonló (kellemetlen) helyzetbe
  • ha úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön
  • ha rosszul viseljük a stresszhelyzeteket, nehezen hozunk döntést, fóbiákkal küzdünk
  • ha pszichoszomatikus, esetleg krónikus betegségtől szenvedünk.

FONTOS: amennyiben pszichiátriai betegségben szenvedsz, kezelés alatt állsz vagy gyógyszert szedsz, nem áll módomban Neked állítani. A módszer természetesen a Te esetedben is hatásos lehet, de mindenképpen olyan állításvezetőt kell keresni, aki egyben pszichiáter vagy jól képzett pszichológus. Jó szívvel ajánlom Dr. Agócs Gabriellát vagy Farkas Zitát .

szervezetfejlesztés, szervezetállítás, rendszerállítás, üzletfejlesztésTekintve, hogy a családállítás egy rendszerszemléletű módszer, gyakorlatilag minden olyan helyzetben alkalmazható, ahol rendszerekben rejtőző problémákat szeretnénk kibogozni.

Az üzleti életben is jól alkalmazható pl. szervezet- vagy üzletfejlesztésre.

Sőt, házi kedvenceinkkel való viszonyunk javítására, az ő életük jobbá tételére is kiválóan alkalmas. Hiszen házi kedvenceink is részei a családnak, mint rendszernek. Ebben a szoros kötelékben nagyon sokszor mi projektálunk ki rájuk valamilyen tudatalatti dolgot, esetleg valakit pótolnak nekünk. Rájuk is hathatnak a családban működő rejtett dinamikák. A családállítás során a rendszerszemléletű látásmód segítségével lehetőségünk van ezt meglátni s ha már tudjuk, honnan ered a probléma gyökere, tenni is tudunk azért, hogy a rend helyre álljon.

családállítás, házi kedvenc, Hellinger, rendszerállítás